به طور کلی تبلیغات با خلاقیت گره خورده، چرا که خلاقیت است که مخاطب را مجذوب میکند و تا مدتها در ذهنش باقی میماند. اما اگر این خلاقیت با پشتوانۀ علم مارکتینگ و روان شناسی در تبلیغات همراه باشد، اثری چند برابری دارد. در حقیقت خلاقیت بدون تبلیغات روان شناختی اثربخش نیست و تبلیغات روان شناختی نیز بدون خلاقیت
به طور کلی تبلیغات با خلاقیت گره خورده، چرا که خلاقیت است که مخاطب را مجذوب میکند و تا مدتها در ذهنش باقی میماند. اما اگر این خلاقیت با پشتوانۀ علم مارکتینگ و روان شناسی در تبلیغات همراه باشد، اثری چند برابری دارد. در حقیقت خلاقیت بدون تبلیغات روان شناختی اثربخش نیست و تبلیغات روان شناختی نیز بدون خلاقیت
تبلیغات خلاق عرصهای نو در جهان تبلیغات مدرن است و میتواند در تمامی چهارچوبها نفوذ کند و اثر خود را بر جا بگذارد. تبلیغات خلاق میتوانند بر روی بیلبوردها، در درگاههای مجازی، در ایونتها و رویدادها و هرکجا که ذهنتان یاری کند، وارد شود و اثر خود را به خوبی بر جای بگذارد
به روز ترین استراتژی تبلیغات
در جهان امروز، تبلیغ یعنی تبلیغات خلاق روانشناختی
تاثیر چند برابری در سود
همهگیری بیشتر، مشتریسازی بیشتر به دنبال دارد
اعتماد برندهای بزرگ دنیا به این استراتزی
اثربخشی تبلیغات خلاق به حدی است که همه را مجذوب میکند
بهینه سازی هزینه تبلیغات
بهینه سازی هزینه تبلیغات
تاثیر بروی ضمیر ناخودآگاه
ماندگاری پیام تبلیغ شما در ذهن مخاطب
کاهش ریسک اتلاف سرمایه
اثرگذاری تبلیغ، بازگشت سرمایه را تضمین میکند
افزایش نرخ اشتراک گذاری
گسترش تبلیغ بسته به عنصر خلاقیت است
ماندگاری بیشتر بر روی ذهن
پیام خلاقانه، ذهن را درگیر خودش میکند، این رمز ماندگاری است
همه گیری بیشتر
پیام خلاقانه همه را درگیر خودش میکند!
یک کمپین بجای چندین کمپین
نیازی به اتلاف وقت و هزینه نیست، یکبار اما اصولی تبلیغ کنید!
هنر آیینهٔ هنر؛ در کمپین تبلیغاتی
فیزیو رادان
در کمپین تبلیغاتی فیزیو رادان با کنار هم گذاشتن تصاویر مختلف از هنرهای دستی یا هنرهایی که با دست خلق میشوند و فیزیوتراپی که روشی درمانیست که با استفاده از دست انجام میشود، ذهن مخاطب را به این سمت بردیم که فیزیوتراپی و درمان هم به نوعی یک هنر است، و این تداعی ذهنی را با جملهٔ «این بار هنر دست ماست»، محکم کردیم.
با این روش، ذهن مخاطب را درگیر آن کردیم که ارتباط میان هنرهای مختلف، مانند نقاشی، موسیقی و… را با فیزیوتراپی پیدا کند، و همین باعث کنجکاوی ذهنی او میشود. بعد از پیدا کردن و دیدن شعار تجاری، گره ذهنی مخاطب برطرف میشود و ناخودآگاه، احساس لذت میکند و همین احساس باعث ماندگاری تبلیغ در ناخودآگاهش میشود. شعار تبلیغاتی این کمپین این گونه طراحی شد:
«این بار هنر دست ماست»
این شعار اشاره دارد به اینکه درمان یک هنر است.
نحوهٔ طراحی این شعار به گونهای است که به چند شیوه قابل خواندن است و ذهن مخاطب برای انتخاب این شیوه کاملاً متفاوت عمل میکند:
این بار، هنرْ دستِ ماست
این بار، هنرِ دستِ ماست
این بارِ هنرْ، دستِ ماست
اینبارِ هنرْ، دستِ ماست
این بار هنرْ، «دستِ» ماست
یکی بود یکی نبود، در داستان
اسنپ
قطعاً برندهای زیادی از کمپینهای تبلیغاتی خلاق و روانشناختی به خاطر بازدهی بالا و کوتاه مدت آنها استفاده کرده و میکنند و ذکر نمونه و مثال برای این مقوله نیازمند جستوجوی زیادی نیست؛ اما یکی از معروفترین و موفقترین کمپینهای تبلیغاتی خلاق که داستان جالبی هم دارد، مربوط به کمپین اسنپ فود است.
اسنپ فود، برند زیرمجموعۀ اسنپ، پس از سالها فعالیت در حوزۀ سفارش آنلاین غذا، در میان اکثر کاربران با همین عنوان شناخته میشد. اسنپ فود با افزودن خدماتی جدید به پروسۀ خدماتی خود، میخواست کمپینی اجرا کند تا این خدمات را به جامعۀ مخاطبان خود بشناساند.
اسنپ فود که همیشه به عنوان پلتفرم سفارش غذا شناخته میشد، اکنون داشت در حیطۀ سفارش آنلاین از سوپر مارکتها، سفارش نان، سفارش لبنیات و… نیز فعالیت میکرد و مدتها وقت صرف کرده بود تا کمپینی با محوریت معرفی این خدمات طراحی کند.
تنها یک هفته پیش از انتشار و اجرای این کمپین، اسنپ فود که هیچوقت سابقۀ برونسپاری فعالیتهایش را نداشت و همیشه از نیروهای خود مجموعه بهره میبرد، به پیشنهاد مدیر تبلیغات و مارکتینگش، از یکی از طراحان کمپین تبلیغاتی مشهور که قبلاً شوخیهایی با تبلیغات این برند کرده بود و در پیج اینستاگرامش به اشتراک گذاشته بود، دعوت کرد تا جلسهای پیرامون کمپین تبلیغاتی قریبالوقوعش داشته باشند.
در این جلسه با پیشنهادهایی مواجه میشوند که کل ذهنیت مدیران مارکتینگ اسنپ فود را تغییر داد! و منجر به لغو کل پروسۀ کمپین طراحی شدۀ قبلی شد.
اسنپ فود بر سنت خود پا گذاشت و طراحی این کمپین تبلیغاتی را به این طراح سپرد و اصطلاحاً برونسپاری کرد.
اما این طراح در مدت زمان تعیین شده برای ایدهپردازی و تحویل ایدۀ نهایی کمپین، هیچ ایدۀ قابل اعتنایی به ذهنش نرسید. تا اینکه تنها چند روز مانده به سر رسید ددلاین پروسه، با الهام از جملۀ معروف «یکی بود، یکی نبود»، ایدۀ بکری به فکرش رسید و پس از طراحی کامل، کمپین «شیر بود… موز نبود… اسنپ فود» ارائه شد.
این کمپین که از اسفند ۱۴۰۰ شروع شد و تا نیمۀ نخست سال ۱۴۰۱ به کار خود ادامه داد، یکی از موفقترین کمپینهای تبلیغاتی روانشناختی در کشور بود و فروش اسنپ فود را از خدمات دیگر به جز سفارش آنلاین غذا، تا درصد قابل توجهی افزایش داد!
ایدهپردازی درست و اصولی و اجرای بینقص این کمپین از اصلیترین دلایل پیروزی آن بود.
هر ایده، سرآغاز یک مسیر است و هر مسیری داستان خودش را دارد؛ مهم نیست چقدر از مقصد فاصله داریم، مهم این است که درک کنیم، مسیر، خودش مقصد ماست…
تماس با وایاس
اصفهان، خیابان سروش، خیابان مصلی، طبقه فوقانی تیپاکس
۰۹۱۳۷۷۰۶۹۶۲